Wednesday, September 15, 2010

Բարի ախորժակ կամ ճաշակով ճաշ

Ուրեմն արդեն մի քանի օր է մեծահասակ եմ փնտրում, որ պատմի մասուրով ապուրի կենսագրությունը:
Լիդա տատի հետ ծանոթությանս պատճառը եղավ մասուրով ապուրը:
Որ ասացի նրանից բան ունեմ հարցնելու, իսկույն ենթադրեց, որ եհովական եմ ( Եհովայի վկա):
Բայց երբ իմացավ հարցնելիքս, ժպտաց ու պատրաստակամ պատմեց:Նայե՛ք տեսահոլովակը:
Ես համենայն դեպս գրում եմ մասուրով ճաշի պատրաստելու ձևը, եթե Լիդա տատին չհասկանաք, ապա էստեղից կկարդաք Ճ

Մասուրով ապուրի բաղադրատոմսը

Մասուրը լվանալ ու եփել:

Հետո այն ճզմել ու քամիչով անցկացնել, որ կորիզ չմնա:

Հենց մասուրի եփած ջրի մեջ (ապուրի ) ավելացնել մի քիչ ալյուր( խտության համար) , շաքարավազ ու բրինձ:

Եփել այնքան , որ բրինձը պատրաստ լինի ուտելու:

Մասուրի, բրնձի ու շաքարավազի քանակը ըստ ցանկության ու աչքաչափի:



No comments:

Post a Comment